Entrelac

Posted: 8 helmikuun, 2011 in Neulomukset
Avainsanat:, ,

…sarjassa kootut vauvanpeitot. Tämän aloitin varmaan niistä ensimmäisenä, enkä missään tapauksessa olisi jaksanut tehdä sitä valmiiksi, ellen olisi ollut niin lopen tylsistynyt loppuraskauden aikana. Jotain hyvää siitäkin siis 🙂 Pidän tästä kovasti; entrelac-kuvio luo mun mielestä ihan erehdyttävän illuusion siitä, että tässä neulotut kaitaleet kulkisivat ristikkäin. Näin ei kuitenkaan ole, ja mietin kummissani kun tätä aloitin, että miten ihmeessä siitä tulee tuollainen. Ei auttanut kuin seurata ohjetta rivi riviltä ja aika pian se siitä sitten avautui. Ohje oli muuten tosi hyvä, suosittelen. En käyttänyt tässä lainkaan kangasta kuten alkuperäisohjeessa, joten peitto on yksipuolinen. Reunat viimeistelin virkkaamalla kiinteitä silmukoita kahden kerroksen verran. Peiton koko muuten on n. 90x90cm ja lankana Novitan Luxus Cotton.

Ja kattokaa nyt tuota pientä…

Advertisement
kommenttia
 1. Emily Waite sanoo:

  I tried learning entrelac and it is complicated (at least I think so). I only made a small swatch, so I don’t think I really got the hang of it. I love this blanket! And congratulations on your baby boy! He’s adorable. Have you named him yet? I hope you and your family are doing well and that you are enjoying motherhood.
  Lot of love,
  Emily

  • nossu sanoo:

   Thanks Emily 🙂 It’s gonna be another few weeks before the name is announced. I encourage you to try the entrelac instructions I used – I found them very clear and it’s in English. Just click on the link included in the text 🙂

 2. ommu sanoo:

  Suloinen on niin peitto kuin poikakin! (Ja äiti!)

 3. Ankku sanoo:

  Hei. En saa tämän peiton ohjetta auki. Olisiko sulla tämä ohje?

  • nossu sanoo:

   Jos linkki ei toimi, mulla ei valitettavasti ole ohjetta missään tallessa. Näitä kuitenkin varmaan löytyy useampia, jos googlaa ”entrelac”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s