Hauskempaa ompelua

Posted: kesäkuu 24, 2010 in Ompelukset
Avainsanat:,

Ensiksi, tämä työ on omistettu norsufanikollegalleni Lintsille. Toiseksi, tästä tuli hauska vaikka itse sanonkin. En tiedä mikä ruskeassa veluurissa on… siitä ei voi tehdä mitään muuta kuin norsuja! (viimeksi käytin samaista kangasta norsupeittoon)

Ei niin kovin hankalaa – piirsin ensin norsusta profiilikaavan, ja sitten keskikappaleen josta tulee siis vatsa ja jalkojen sisäsivut, ja päätin jatkaa keskikappaletta takapuolen ja selän yli aina otsaan saakka, ja toisesta päästä se ulottuu siihen, missä suu olisi. Sivuprofiilikappaleet menevät yhteen siis vain kärsän kohdalla. Tämän ansiosta norsusta tuli melko tukeva – mutta eihän maailmassa voi olla mitään surullisempaa kuin laiha norsu! Pään muodosta tykkään itse eniten.

Mainokset
kommenttia
 1. ommu sanoo:

  A-I-V-A-N mahtava norsu! En jaksa lakata ihmettelemästä sun taitavuutta ja luovuutta! (Muuten mun kesäkäsityöstä on tehty jo melkein puolet!)

 2. hemppa sanoo:

  Voi, miten söpö!

 3. heini sanoo:

  Veikeä ilme 🙂 Ihana.

 4. shys sanoo:

  täydellinen!

 5. Auli :) sanoo:

  Kyllapa sa olet taitavat ja tuottelias! Varsinainen elaintarhan emanta. Ja nama asukit ovat yksi toistaan ihanampia. AAH! Ihan tekis mieli pistaa poski tan nossu-norsun poskelle, on niin suloinen. 🙂

 6. […] Tähän käytin viimeisen palan rakkaasta ruskeasta velourista, josta on tehty mm. norsuja. Päätin nimikoida hupparin […]

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s