Hyviä uutisia osa II

Posted: lokakuu 21, 2009 in Inspiroidu-haasteet, Scrapbooking

Lisää hyviä uutisia, tällä kertaa inspiroidu-haastetta #77 hyödyntäen:

Skräppää käyttäen jotain puista materiaalia. Voit hyödyntää esimerkiksi pieniä puuesineitä, jäätelötikkuja tai kaarnan ja viilun palasia. Jokaisesta kodista löytynee hammastikkuja, niistä voi koota mielenkiintoisia kokonaisuuksia. Jos olet valmis hulluttelemaan, liimaa työhön pieni puuhaarukka, voiveitsi tai soppakauha. Ja mikäli et kammoksu sivulla olevien koristeiden paksuutta, voit ikuistaa muiston uudesta laminaatista tai parketista pienen mallipalan muodossa. Tällaisia mallipaloja voi käyttää myös persoonallisina skräppialbumin kansina! Hillitympiin kokonaisuuksiin pääsee pienillä puisilla kirjaimilla ja numeroilla, niitä löytyy lähes kaikista askartelutarvikkeita myyvistä liikkeistä.

Meiltä ei löytynyt muuta puista kuin coctail-tikkuja, joten niillä oli tultava toimeen. Mutta lopputuloksesta tuli ihan hauska 🙂

mevalittiinsinut

Mainokset
kommenttia
 1. ninarsku sanoo:

  Hauskat nuo coktailtikut ja hurjasti onnea uuteen työhön!

 2. Anski sanoo:

  Oijoi! Onneksi olkoon työpaikasta! Ihan jännitti lukea tuota tarinointia 😀 hirmu hauskat noi coctail-tikut kyllä!

 3. lintsi sanoo:

  mainiota! ihanaa lukea hyvistä uutisista. nämä kaksi leiskaa ovat mahtava sivupari! tässäkin hauskat kuvat ja tosiaan jännittävä tarina. kiva, että sait jännittävät ja tuskaisetkin hetket tallennettua heti. onnea uuteen työhön, opettaja-Nossu!

 4. elinarsku sanoo:

  ihana tarinointi ja paljon onnea uudesta työpaikasta!!! 🙂 tikut on tosi hauskat ja väreistä tykkään kans kovasti. ja siis koko sivusta.

 5. hemppa sanoo:

  Onnea hurjasti! Ja hienosti talletettu muisto näin tuoreeltaan 🙂

 6. Kiva leiska, mä tykkään näistä joissa on paljon tarinaa. Kivalla tavalla keksit tehdä koristelut cocktailtikuista – toimii.
  Onnea uuteen työpaikkaan!

 7. Ansku sanoo:

  voi miten hauska sivu! oivasti keksit käyttää noita hammastikkuja! ja onnea kovasti uudesta työstä. Ja onnittelut Mr. H:lle myös! tosi hieno juttu!!

 8. ommu sanoo:

  Vau! Kyllä on vaimokin työpaikkansa ansainnut! Ja olen samaa mieltä edellisten kanssa: hieno sivu, loistava aukeama kaksi yhdessä ja tarinointi on kerrassaan mainio! ONNEA!!! Ja mielenkiintoisia projekteja siellä lukiossa. Lukiolaiset on ihania!

 9. shys sanoo:

  Jee Hyvä ja ONNEA!
  mä tykkään tikuista ja koko sivusta!

 10. siskot sanoo:

  ULLA: Mahtavat muistokirjan sivut nämä molemmat ja kauniin raikkaat väritykset. Että sattuikin samalle viikon sisään niin paljon. Sinusta tulee mainio opettaja.

 11. coloradoauli sanoo:

  Tahtoon lukioon oppimaan musiikkia!!! Varsinkin kun on nain taitava ja pateva opettaja!! Hienosti tallennettu muisto talla sivulla ja seuraavallakin!! Lykkya tyko! 🙂

 12. Veeruliiru sanoo:

  Onnittelut opettajuudesta!!! Tarinointi on aivan mahtava, siitä välittyi kyllä kaikki tunteet! Ja tikut on hauskat! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s