Omia outouksia

Posted: syyskuu 22, 2009 in Inspiroidu-haasteet, Scrapbooking

Inspiroidu-haaste #73 keskittyi esittelemään omia kummallisia tapoja.

Jokaisella meistä on joitakin outoja tapoja, tai ainakin ne voivat olla outoja toisten ihmisten mielestä. Makumieltymykset tai päivittäiset rutiinit voivat pitää sisällään asioita, joita yleisesti ottaen pidetään outoina. Ehkä se onkin outoa, jos voileivälle laittaa kinuskikastiketta tai perunat uittaa mehussa – ainakin valtaväestön mielestä. Mitkä ovat niitä asioita, joista ihmiset ovat ehkä huomauttaneet ja väittäneet niitä oudoiksi? Tallenna tällaisetkin asiat!

Oli vaikea keksiä omia outoja tapoja – eikä lähipiirikään oikein keksinyt (tai ei suostunut kertomaan). Tämä kyseinen juttu on ehkä kuitenkin vähän naurettavaa/säälittävää. Sivusta piti alunperin tulla vähän hauskempi, sellanen ”BÖÖ! -sivu”, mutta lopputulos olikin yllättävän vakava.

mörköjä

Teksti on hiukan epätarkka, mutta se kuuluu näin: Pelkään monia asioita, usein ja paljon. Veden alla olevia juttuja, hammaslääkäriä ja epäonnistumista. Pelkään myös sitä, että kun tulen yksin kotiin, siellä onkin jo joku. Siis joku muu kuin Lasse. Niinpä ensi töikseni käyn joka huoneessa ja sytytän joka paikkaan valon. Ja tarkastan, ettei suihkuverhon takana tai saunassa ole ketään. Kuka siellä sitten saattaisi olla? Ihan varmasti se, jota satun sinä päivänä pelkäämään eniten. Esim. Hannibal. Ai miten niin noloa?

Mainokset
kommenttia
 1. ommu sanoo:

  Hieno! Tykkään noista revityistä jutuista ja hakasista, värimaailmasta ja kuvasta. Ja miksei mörköjä muka saisi pelätä???

 2. okei.. ei saisi ehkä nauraa, kun sinällään vakavasta asiasta on kyse. mutta nauratti kuitenkin, koska mä teen ihan tota samaa!! ja välillä olen miettinyt, että olenko täysin pimeä. nyt en tee enää niin paljoa, kun Emma on aina mukana kun tulen kotiin, joten kai saan turvan tunnetta hänestä. mutta pitkän aikaa (etenkin sen jälkeen kun muutin tänne jenkkilään) koin tarvetta laittaa kaikki valot päälle ja tsekata suihkut.
  *helpotus ja huokaus* joku muukin… en ole siis ihan sekaisin päästäni. 🙂

 3. hieno sivu muuten taas. ja kuva on ihan paras.

 4. Laura sanoo:

  Aivan ihana leiska! Tykkään ihan älyttömästi! 🙂 Värit on just sopivat aiheeseen ja tuo kuva on ihan mieletön!!!!!

 5. siskot sanoo:

  Ulla: Mulla on tapana huutaa aina ”HALOO” kun tulen tyhjään kotiin. Olen varma, että jos siellä on joku rosvo, sen on pakko vastata ja ehdin sitten ovesta karkuun…Kun olin pieni, meillä kotona asui mörköjä ja haamuja ja sen sellaisia monessa paikassa. Jokaisella mörköasukilla oli tietty kotipesä, joita kävin tarkistelemassa…Että suvussa kulkee. Kuva muuten on aivan mainio

 6. sannika sanoo:

  Vähän jopa hurja leiska. Tosi hieno.

 7. Pia K sanoo:

  Tosi hieno. Kuva ja kaikki tukee sivun vahvaa tunnelmaa.

 8. Marie sanoo:

  Hui miten pahaenteiset nuo repeämistä näkyvät punaiset paperit, ihan kuin olisi haavaa suljettu niiteillä! (Vrt. Hellraiser) Aihe ja toteutus tukevat toisiaan täydellisesti.

 9. Anski sanoo:

  Huih, tässäpä on kunnon kauhuleffamaista tunnelmaa. Näyttää todella upealle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s