Vihdoin skräppäystä!

Posted: syyskuu 3, 2009 in Inspiroidu-haasteet, Scrapbooking

No niin! Iskän avokätisyyden seurauksena Canon sai mustetta sisuksiinsa, ja minä pääsin hiukan keventämään päässä myllertänyttä ideavyyhtä.  Kuvat on otettu viime sunnuntaina, ja tuli heti mieleen, mihin niitä käyttäisin. Haasteen #70 oli kehitellyt rakas ystäväni Hemppa:

Haastetyöstä tulee löytyä kaikkia näitä muotoja. Nämä muodot ovat kaiken perusta, joten niiden varaan on helppo rakentaa millainen kokonaisuus tahansa. Yhdistele rohkeasti ympyröitä, kolmioita ja suorakaiteen muotoa. Työ voi olla pelkistetty yhden ympyrän, kolmion ja suorakaiteen liitto tai runsas graafisia muotoja toistava kokonaisuus.

Ei ollutkaan ihan helppoa, ja muutenkin tunnuin olevan ihan jumissa pitkään tauolla olleen harrastukseni kanssa. En edes muistanut, mitä kaikkea koristeita ym. välineitä omistan (eikä niitä edes ole paljon), mutta tässä pääsin käyttämään esim. Lintsiltä saatua kirjainteippiä, josta pidän kovasti. Sivu muuten ei ole vino vasemmasta reunastaan, onnistuin vaan jotenkin kuvaamaan tosi kieroon. Se harmaa reuna on siis meidän lattiaa…

sunnuntai

Mainokset
kommenttia
 1. kiva sivu! ensinnäkin teksti on niin kiva. tuo mieleeni ihanat sunnuntait Vantaanlaaksossa, joita muistelen haikeudella. sain mennä äidin ja isän luokse myös usein syömään. täällä kun meillä ei ole kummankaan perhettä lähellä, tollaset jutut tuntuu ihan ruhtinaalliselta luksukselta.
  ja tykkään miten olet asetellut kaikki tässä. hauska yksityiskohta on toi ”auringon” näköinen pyörylä, jossa olet taitellut noi reunat. joka toinen ulos, joka toinen sinään. kivat kuvat myös.

 2. G sanoo:

  Erinomainen tarina, pitää juurikin paikkansa;) seuraavaa sunnuntaita odotellessa..

 3. lintsi sanoo:

  asiallista sunnuntaimeinikiä, jota niin kaipaan! onneks kohta taas muutaman sunnuntain saan viettää siellä!

  tykkään kuvista kolmioasetelmassa!

 4. siskot sanoo:

  Mumba sanoo: Tuo kuvakokoelma tulee hienosti esiin ikään kuin näyttämön esiripun auetessa. Ja mitäs sitä syötäisiin ensi sunnuntaina…

 5. Hemppa sanoo:

  Toi kuvakiila on hieno oivallus ja toimii loistavasti! Samoin tykkään noista pikkukolmioista ympyräpaperin reunassa. Sulle ei selvästikään tuottanut kolmiot hankaluuksia. Oli muuten jo ikävä sun skräppäyksiä, onneksi J hoiti asian 🙂

 6. Pia K sanoo:

  Tosi hyvät kolmiot ympyrän reunoilla! Kivasti oot myös yhdistänyt reippaita, raikkaita värejä maanläheisempiin, tykkään.

 7. elinarsku sanoo:

  tosi kiva toi kolmioreuna tuossa ympyrässä. muutenkin kivasti toteutettu haaste. ja sunnuntait on kivoja. olis itekin kiva saada jokin tietty ”rutiini” tms sunnuntaihin. 🙂 niin ja kaikista eniten tykkään tässä leiskassa tosta kuvakolmiosta.

 8. Shys sanoo:

  olinkin tässä jo odotellut… ihanan leppoisa sivu. hyvin yhdistetty.

 9. ommu sanoo:

  Hei, kiva kun oot taas kehissä! Mullakin on ollut sun skräppäyksiä ikävä. Ja tykkään kovasti sivustasikin. Etenkin tuo kuvakolmio on ihan nappiin. Ja aihe tietenkin myös.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s