Ajoissa haasteeseen

Posted: kesäkuu 13, 2009 in Inspiroidu-haasteet, Scrapbooking

Inspiroidu-haaste #59:

Käytä työssä jonkinlaista karttaa. Se voi olla perinteinen opaskartta, tiekartta tai linjakartta, mutta se voi olla myös aarrekartta! Kartta joka kertoo minne haluaisit matkustaa tai missä kaikkialla olet matkustanut, kartta johon on merkitty kaukaisen ystävän sijainti tai kartta josta löytyy suosikkiravintolasi. Linjakarttaan merkitty jokapäiväinen bussireitti tai mummolan sijainti rautatieseisakkeen vierellä. Kartta joka kertoo kotimaan rajoista ja niiden tärkeydestä tai kartta joka opastaa tien sydämeesi. Kartta voi olla millainen tahansa, se voi olla faktaa tai fiktiota ja se voi näyttää sijainnin tai olla näyttämättä. Se on oma karttasi, joten tulkitse haastetta vapaasti.

Minulle tuli mieleen yksi ainoa kartta, mutta siitä se sitten lähtikin hyvin liikkeelle. Åren rinteitä on jyystetty ylös ja alas ties kuinka monena vuonna, ja muistot sieltä ovat mitä parhaimpia. Työssäni on siis ihan tavallinen rinnekartta, eli sen luovemmin en haastetta lähtenyt tulkitsemaan. Helppoa ja mukavaa skräppäystä, ja lopputuloskin miellyttää ainakin omaa silmää (vaikka pitihän sinne se kirjoitusvirhe tulla) 🙂

ARE

Mainokset
kommenttia
 1. Manssu sanoo:

  Kivat nuo ompeleet kuvissa. Muutenkinm kiva asettelu ja mustavalkoiset kuvat ovat jälleen kivoja, kumpa joskus itekin muistaisin teettää mustavalkoisia kuvia, niin niillä sais usein kivemman kokonaisuuden tehtyä kuin värillisillä…

 2. lintsi sanoo:

  hei tosi kiva! eipä tullut mulle rinnekartta mieleen, ei oo tullut itse asiassa mitään karttaa mieleen vielä… kivat mustavalkoset kuvat ja hienot ompeleet! nii, kyl mäkin olin reissuissa mukana vaikkei mua kuvissa näykään. tolla reissulla olinki tribun kans vaan mökissä. sivun asettelu on tosi tosi kiva!!! hyvä nossu taas kerran :).

 3. ommu sanoo:

  Tykkää, tykkää, tykkää – erityisesti aiheesta, asettelusta ja ompeleista – tai oikeastaan pitäisi sanoa, että ehdottomasti eniten kuvissa olevista ihmisistä!

 4. shys sanoo:

  pistkartta!!
  hyvä Nossu! loisto aihe, loisto sivu, loisto perhe!

 5. baula sanoo:

  Älyttömän kiva. Ompeleet on hienoja ja kiva kun ne toistaa väreiltään papereita.

 6. Hanna sanoo:

  On kyllä tosi upea ja kaunis kokonaisuus. 🙂

 7. Laurana sanoo:

  Tosi tyylikäs sivu! Hirmu kivat nuo mustavalkoiset pikkukuvat ja niiden ompeleet 🙂

 8. Veeruliiru sanoo:

  Tosi upea sivu! Turkoosi ja punainen tuovat potkua mustavalkoisiin kuviin ja mainio idea jatkaa samoilla väreillä vielä ompeluksetkin! Hyvä asettelu!

 9. Anski sanoo:

  Wau! Tää on hieno. Ihan omannäköisensä, tosi persoonallinen ja tyylikäs, tykkään kovasti 🙂 Tosi hauska toi kuvarykelmä ja tyhjä tila toisella reunalla antamassa tilaa hengittää. Ompeleet kuvien ympärillä on hauskannäköiset. Pelkkä Å otsikkona on kiva!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s