Kokeiluja

Posted: kesäkuu 10, 2009 in Virkkaus

IMG

Kesäkäsitöiden ykkönen on ehdottomasti virkkaus! Löysin kirjastosta aiheeseen liittyvän kirjan, jossa oli poikkeuksellisen hyvät piirretyt ohjeet. Sanallisten ohjeiden kanssa on joskus ollut hankaluuksia ja epäselvyyksiä, mutta tämä kirja on kaikin puolin hyvä – suosittelen. Löytyy sekä kapeita ja leveitä reunapitsejä että välipitsejä, ja lisäksi vielä kaareutuvia malleja. Ja ihaniahan ne on, vaikken osaa oikein meillä kotona mitään pitsejä pitää esillä. Voi kun mulla olisi pieni tyttö, jolle voisin virkata kaikkea ihanaa… Tai vaikka kesämökki : ) Tässä joitakin kokeilemiani malleja kirjan ohjeiden pohjalta.

pitsejä

Mainokset
kommenttia
 1. Emily sanoo:

  These are so beautiful, Noora! You’re very talented.

 2. mumba sanoo:

  Aivan ihania pitsejä! Tulee mieleen ’Hannalan tädit’, eli iso-isotäsisi, ikäneitosisarukset Hanna ja Elsa Paksula, jotka virkkasivat kilometreittäin monen mallisia lakanan pitsejä ja pitsiliinoja. Siihen aikaan se oli varmaan monelle naiselle tärkeä tapa toteuttaa luovuuttaan. Niin kuin näkyy olevan nytkin! Kiva kun olet tullut sukuusi.

 3. baula sanoo:

  Vautsi mitä pitsejä, täytynee kaivaa kirja jostain kirjastosta. Nämä näyttäis varmasti upealta korteissa ja skräppisivuissa.

 4. Hemppa sanoo:

  Tosi hienoja kyllä! Mulla tulee näistä ihan mieleen mökin verhot, jotka äiti virkkas joskus nuorena kotiarestissa…

 5. Pia K sanoo:

  Virkkaaminen on kyllä ihanaa, jotenkin mä en vaan nykyisin skräppäämiseltä ehdi… Tuo kirjan kansikin nosti heti mieleen haasteen, jossa piti kopioida jonkin julkaisun layout – tämän pitsisen kirjan kannen mukaisen skräppisivun saatan vielä tehdäkin, joten kiitos inspiraatiosta!

 6. lintsi sanoo:

  voi että ku ihania! mun tekis kauheesti mieli kans virkkailla, mut ku en ehdi. mulla ois nyt virkkuukoukkukin mukana ja pikkusen lankaa täällä suomessa…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s