Inspiroidu-haaste #40: Aamu

Posted: helmikuu 1, 2009 in Scrapbooking

Haaste kuului seuraavasti: Mitä aamu tarkoittaa omassa arjessasi? Onko jokainen aamu samanlainen, kulkevatko aamut puoliunessa vai oletko kenties aamuihminen? Miltä aamu näyttää jossain muualla kuin kotona? Onko aamu uuden päivän alku, vai päättääkö se kenties edellisen päivän? Jos teet yötyötä, näet aamun ehkä eri tavalla kuin joku muu. Muistatko jonkin aamun erityisen hyvin? Mitä tapahtuu ilman jokapäiväistä aamukahvia? Onko aamu ihanin vai ehkä kamalin aika päivästä? Tulkitse vapaasti sanaa aamu, toteutustapa on vapaa.
En missään tapauksessa ole aamuihminen. Nukkuminen on parasta mitä tiedän (nojoo syöminenkin on kyllä kivaa…), ja päivän paras hetki on, kun saa mennä nukkumaan. Aamulla väsyttää – nukuinpa kuinka pitkään hyvänsä – ja juuri heränneenä päivän haasteet ja ihan tavallisetkin askareet näyttää vaikeilta ja ylitsepääsemättömiltä. Mutta olen kokenut elämässäni myös monia kivoja aamuja, ja tässä on ehdottomasti yksi niistä! Taustakartonki Bazzilin (jonka ystävällisesti lahjoitti lintsi), nauha ja kukka on Reprintin. Keltainen nappi löytyi mummon nappilaatikosta. Craft n Craftin’in chipboard-kirjaimet maalasin kukkaan sopiviksi. Kivaa oli!

aamu1

Mainokset
kommenttia
  1. ommu sanoo:

    Kaunis. Mutta tuo muurilla istuja et kyllä ole sinä!

  2. nossu sanoo:

    Miten niin en ole?

  3. Hemppa sanoo:

    Ihana sivu. Mukava tuulahdus Rivieralta ja oot superkaunis tuossa muurilla. Tykkään yksinkertaisesta sommittelusta ja sinisen ja keltaisen kontrastista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s