Lyriikkaa

Posted: tammikuu 27, 2009 in Scrapbooking

Inspiroidu-haaste #39 oli seuraavanlainen: Valitse itsellesi tärkeä tai muuten mielenkiintoinen musiikkikappale tai runo, jota hyödynnät työssäsi. Voit kirjoittaa työhön laulun sanat sellaisenaan, kertosäkeen, runon koskettavimman kohdan tai pätkiä eri kappaleista. Lainatun lyriikan ei tarvitse konkreettisesti liittyä johonkin valokuvaan tai tapahtumaan, se voi kertoa myös tunteista ja ajatuksista. Jokin kaunis ja rauhallinen kappale voi saada aikaan valtavan tunnemyrskyn, kun taas toisella tunteet herättää raskaampi musiikki. Jokin runo voi luoda uskoa tulevaan tai kertoa sen, mitä olet itse yrittänyt pukea sanoiksi siinä kuitenkaan onnistumatta. Musiikista ja runoudesta löytynee jokaiselle jotakin, joten lainaa vapaasti.

Tämä ei ollut lainkaan helppoa, runsaudenpula vaivasi! On niin monta hyvää ja muistoa herättävää kappaletta. Tämä kappale, eli Ultra Bran Sinä päivänä kun synnyin ei liity millään tavalla meidän yhteiseen historiaan toisin kuin kuva, joka on yksi Gretan ottamista monista hääkutsuvaihtoehdoista. Kappale on kuitenkin minulle tärkeä, ja siitä löytyy myös paljon symboliikkaa kuvan herättämiin muistoihin liittyen.

Sivun tekeminen takkusi ja se oli kokonaisuudessaan useamman päivän mietinnän tulosta. Kärsivällisyys kuitenkin kannatti, ja lopputulokseen olen tyytyväinen 🙂

lyriikkaa

Mainokset
kommenttia
 1. lintsi sanoo:

  kannattaa ollakin tyytyväinen! ihanat värit. kivasti eri fonttikoolla pelattu. kukka sopii ihanasti (mä en osaa oikein kukkia ikinä käyttää). hyvä nossu – taas kerran!

 2. Pia K sanoo:

  Kaunis sivu, mä tykkään erityisesti tuosta vihreästä muotoon leikatusta paperista. Valokuva teistä on tunnelmallinen, ja Ultra Bra sopii siihen tosi hyvin. Alkoi jo soida mielessä…

 3. sannika sanoo:

  Kahdella värillä tehty muotoonleikkaus vasemmalla on hieno, ja maalattu kehys todella hieno. Kaunis kokonaisuus!

 4. Lentsu sanoo:

  Aivan ihana tuo muotopaperi. Tasapainoinen sivu

 5. Bridget sanoo:

  Todella kaunis sivu niin värimaailmaltaan kuin tunnelmaltaankin! Tuo vihreä paperin sivun reunassa on hieno idea!

 6. Laurana sanoo:

  Tosi kaunis ja harmoninen kokonaisuus 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s