Haastetta kerrakseen!

Posted: tammikuu 16, 2009 in Scrapbooking

Inspiroidu-haaste # 36 oli hiukan tavallista laajempi:

Kaikkea vuonna 2008 tapahtunutta ei ole tarkoitus mahduttaa tähän kokonaisuuteen. Sen ei tarvitse olla päiväkirja, eikä sen tarvitse kulkea täsmällisesti juuri tammikuun ensimmäisestä joulukuun viimeiseen. Mitä se sitten voi olla? Se voi olla tiivistelmä kuluneen vuoden iloista tai suruista, vuoden 2008 suosikkiresepteistä tai vaikkapa kokoelma vuoden tiliotteista ja katsaus siihen, mihin rahat viime vuonna oikein menivätkään. Se voi olla myös kuvakokoelma, mutta kuvilla tulisi olla jokin yhteinen teema. Yhtenä esimerkkinä voisi olla vaatteet – millaisissa vaatteissa vuosi tulikaan kuljettua. Kokoa valitsemastasi aiheesta vähintään kymmenen (10) sivun kokonaisuus. Kirjasen koko ja muoto ovat vapaasti valittavissa, samoin kasaustekniikka. Voit käyttää kirjasen kasaamiseen esim. saranarenkaita, nauhoja, niittejä tai tarkoitukseen suunniteltuja laitteita.

Huhhuh. Nyt on vihdoin (huom. klo 2:33 torstai-iltana) jonkinlainen kirjanen vuodesta 2008 valmiina. Rankkaa oli, kaikkien muiden työt tuntuvat sujuvan kuin itsestään – milloin oikein ehditte elää elämäänne? Ehkä olen vaan tosi hidas. Ideakin tuli vasta pari päivää sitten, kun olin jo luopunut toivosta koko haasteen suhteen.

Päätin käydä vuotta 2008 läpi esittelemällä yhden huippujutun 10 eri osa-alueelta, jotka mun elämässä ovat tärkeitä. Näitä ovat siis koulu, työ, kirkko, keikat (siis missä itse esiinnyn), juhlat, liikunta, musiikki, matkailu, ruoka ja kaverit.

Albumia ei ollut eikä tähän hätään tullutkaan, niinpä ostin vaan Tiimarista tavallisen, punaisen A5-kokoisen kansion, jonka maalasin mustaksi enkä sen enempää halunnut koristella.

Tässä koko komeus, joka on melko huolimattomasti tehty, siksi paljon vinouksia ja epätasaisia reunoja. Mutta pidän siitä silti itse, mun mielestä mustavalkoinen-with-a-touch-of-pink toimi hyvin.

albumi

1img_000131img_00021img_00031img_00041img_00051img_00061img_00071img_00081img_00091img_0010

Mainokset
kommenttia
 1. baula sanoo:

  Hieno kirjanen. Yksinkertaisen kaunista. Tämä ei kaipaa mitään lisää. Tekstit on ihanan eläväiset ja niistä voi aistia tilanteen tunnelman.

 2. lintsi sanoo:

  jee hyvä nossu!!! oon susta ylpeä! mä haluun nähdä kansion livenä, tuo se sunnuntaina mukaan jos tuutte tänne. ihania sivuja, kivan yksinkertaista. kivat aiheet ja kuvat!!!

 3. ommu sanoo:

  Hei, olet taas osoittanut taitavuutesi! Luovaa ja hauskaa! Kiva kirja kerta kaikkiaan.

 4. Emily sanoo:

  Hey, cousin! I’ve been ”reading” a few of your blog posts. I’m having Google Reader translate it to English. It doesn’t translate everything, but I get a general idea of what you’re writing about. I’m glad you have a blog so I can see what you’re up to halfway around the world 🙂 How are you doing? Are you still working on your masters degree? How’s your work? My mom told me that you are coming to the US in March! And that you might be stopping by Utah, right? I hope we will be able to see you. I have a blog that I update every now and then: http://www.dewaite.com/emily. I hope I’ll get better at writing more often. Anyway, nice blog! You have some good scrapbooking skills! Oh, and I loved your gingerbread castle! Very impressive! ❤

 5. Jolene sanoo:

  Todella kaunis ja tyylikäs tämä sinun kirjanen, ihania muistoja!

 6. shys sanoo:

  kerrassaan loistava! tosi hieno.

 7. Hemppa sanoo:

  Tykkään tästä kirjasesta kovasti. Hyvä vuosi on taas takana ja hienosti talletit huippuhetket kirjaseen. Värimaailma on ihanan pelkistetty ja antaa tarinoille ja kuville enemmän tilaa.

 8. Tuomas sanoo:

  Pakko nähdä livenä. Ihan sika hieno!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s