365 päivää… ihan omalla tavallani :)

Posted: tammikuu 12, 2009 in Uncategorized

Ensiksi tärkeä ilmoitusasia perheenlisäyksestä: Ostettiin viimein printteri! Valokuvat tulostuu todella laadukkaasti, todettiin vaan ensimmäisen printin nähtyämme että seuraavaksi ostetaan sitten uusi kamera. Ja leikkuri. Kovin kallista tämä tämmöinen! Tänään kyllä mattoveitsien ja viivottimien ja pahvialustojen kanssa oli taas niin köyhän miehen (vaimon) skräppäystä 🙂

Mutta mennäkseni itse asiaan… paljon on puhuttu 356days-projektista vaimikäsenytoli, ja moni on myös harmillisesti jäänyt ilman tarvikepakettia. Esitän surunvalitteluni! Minä innostuin ideasta heti sen kuultuani (se oli onneksi hyvissä ajoin viime vuoden puolella) ja päätin toteuttaa idean päivittäisestä kuvasta & journalingista ihan omiin layoutteihin. En ole mikään übertuottelias scrapbooking-osastolla ja ajattelin, että tämä projekti ehkä edistäisi asiaa paremmin ilman valmista pohjaa. Niinpä ostin Stoccalta vaan tavallisen 12×12 albumin, jonne yritän ahtaa 52 viikkoa. Katsotaan, pitääkö ostaa lisäsivuja jostain! Ollaan myös laajennettu siskojen (lintsi ja G) kanssa projektia web-maailmaan, avattiin toisiamme varten oma (suljettu) blogi, mihin niin ikään julkaisemme päivittäiset kuvat ja tekstit. Kaikki kolme siis työstetään alkanutta vuotta paperille, ja on hauska nähdä mitä toiset kuvaavat ja millaisista asioista kukin kirjoittaa.

Kuvassa on ensimmäinen viikko, joka siis alkoi torstaista – siksi vain neljä päivää. Halusin teksteistä omannäköisiäni mutta käsinkirjoittaminen on kovin työlästä, niinpä teetin omasta käsialastani fontin. Suosittelen – varsin toimiva järjestely! Ihan samalla tavalla ei voi sivuja varsinkaan koristella, kun ne eivät ole muovitaskuissa suojattuna, mutta ainakin nyt ensimmäiselle sivulle käytin softis-levyä vähän elävöittämään. To be continued!

...kunnon leikkuria odotellessa

...kunnon leikkuria odotellessa

Tietokoneen tulkinta omasta käsialasta

Tietokoneen tulkinta omasta käsialasta

talvisia sydämiä

talvisia sydämiä

Mainokset
kommenttia
  1. lintsi sanoo:

    Hyvä Nossu! Tosi tyylikästä! Siitä leikkurista… Eri ihmiset suosivat erilaisia. Tiedän, että esim. Hemppa ja Ommu ovat ihastuneet Fiskarsin ja MakingMemoriesin leikkureihin (kuten monimoni muukin). Itse käytän edelleen (matto)veistä ja kunnollista leikkuualustaa (”selfhealing cutting mat), joka kestää vuosia! Mieti mikä on sun juttu leikkauksen suhteen! Älä osta kuitenkaan jotain halpis-mitätahansa-leikkuria jostain sitimarketista, koska niihin voi olla hankala saada lisäteriä. Hempalla on Amerikasta hankittu semmoinen, mihin ei tartte ikinä vaihtaa terää. Ehkä tuot reissultasi semmoisen :)?

  2. Hemppa sanoo:

    Mullakin on project365 työn alla ihan omalla tavallani. En jaksa siitä ottaa paineita, mutta jotain yritän päivittäin tehdä. Innoissani seuraan, miten te muut sen toteutatte. Paperileikkurista sen verran, että mä olen ihan leikkurifriikki. Tervetuloa siis meille testailemaan fiskarsseja ja sitä making memoriesia. Kannattaa ostaa kerralla kunnollinen, niin säästää paljon rahaa, hermoja ja aikaa.

  3. Auli :] sanoo:

    Kiitti hyvasta kasialafontti-ideasta! Pitanee yrittaa – vaikkei mun kasiala olekaan niin kivaa kun sun… 🙂 Tykkasin noista talvisista sydamista paljon. Ja Tilde-sivu oli iiiihana! AAH! On ollut niin kiva nahda sita ja veikkaansa – vanhemmistaan puhumattakaan! – taalla meillapain! Odotellaan teitakin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s