Skräppäystä pitkästä aikaa

Posted: joulukuu 27, 2008 in Scrapbooking

Skräppäys on ollut mulle vähän sidekick tekstiilitöihin painottuvalla askartelu-urallani. Innolla kuitenkin olen seurannut viikottaisia haasteita kavereiden blogeista ja tämänkertainen Inspiroidu-haaste (#35) kuulosti niin hauskalta, että päätin kokeilla itsekin.

Mitä käsilaukustasi löytyy juuri tällä hetkellä? Älä kaunistele totuutta, älä siivoa laukkua jouluisista ostoskuiteista tai jouluostoksilla syötyjen ”energiasuklaapatukoiden” papereista. Mitä tahansa laukustasi löytyykin, dokumentoi se tässä haasteessa. Voit valokuvata laukun sisällön tai vaihtoehtoisesti tehdä listan siitä, mitä laukustasi löytyi. Tässä haasteessa on tärkeää olla täysin rehellinen, muuten haasteen idealta menee pohja. Naiset, nyt laukku ylösalaisin!

Aina toivon, että olisin sellainen nainen, jonka tyylikkäässä käsilaukussa olisi vain ja ainoastaan tarpeellista. Mutta tutustuttuani omaan käsilaukkuuni (yhteen niistä) perinpohjaisesti, oli siellä loppujen lopuksi yhtä ja toista tarpeellista. Kaikki mikä ei ollut tarpeellista, herätti hauskoja muistoja.

Kuitteja löytyy kaikista laukuista varmuudella. Niinpä päätin lähteä niistä liikkeelle, koska aloittelevan skräppääjän vaatimattomaan kokoelmaan ei kuulu vielä juuri mitään varusteita kuten taustakartonkeja. Leikkasin pahvista 12×12 sivun ja tapetoin sen kokonaan kuiteilla. Sen jälkeen tuunailin vähän maalaamalla, ja sitten kun koko komeus oli tietty kupruilla liiman ja värin jäljiltä, päätin ihan vähän vaan silittää sitä suoremmaksi 🙂 No se ei ollut mun parhaita päätöksiä, koska kuiteista hävisi kaikki teksti, jonka oli tarkoitus kuultaa maalin läpi. Lopputulos näytti kuitenkin ihan hauskalta sellaisenaankin, ja päätin jatkaa sitkeästi loppuun.

Kirjaimet on valkoista nahkaa – kuinkas muuten, kun käsilaukkua esitellään! Nahka on muuten peräisin mun ja lintsin vanhasta sohvasta, jonka lintsi kyllästyttyämme pisti päreiksi linkkuveitsellä, kun ei tyttöjen kämpästä löytynyt kunnon työkaluja. Pihinä ihmisenä hän kuitenkin säästi muutaman hyvän nahkapalan, jotka on odotellut tarkoituksensa täyttymistä kaapissa jo monta vuotta. Kirjaimiin on sitten lueteltu käsilaukkuni sisältö. Ja sehän on: Viime viikon junaliput (Helsinki-Rovaniemi-Helsinki), joulukuun Liahona-lehti, sanaristikko, 2 huulirasvaa, kalenteri, lompsa, puhelin, yksittäispakattuja savetteja, 2 pkt nenäliinoja, alleviivaustusseja, kyniä, kuitteja, nappi, vicks-mentolipastilleja, Håkan Nesserin romaani ”Människa utan hund”, pari leffalippua, matkakortti ja mp3-soitin.

En ole vielä varma, pidänkö lopputuloksesta vaiko en. Joka tapauksessa oli mukava skräppäillä pitkästä aikaa, ja monta ideaa virisi jo tulevaisuuden varalle… Kiitos kaikille teille ahkerille, joiden haaste- ja muitakin töitä saan inspiroituneena ihailla viikosta toiseen!

handbag1

handbagdetail

Mainokset
kommenttia
 1. lintsi sanoo:

  ihan tosi makee! noi kirjaimet on kivan muotoisia, tausta hienon värinen. olis kiinnostavaa lukea mitä kaikkea siellä laukussa olikaan!

 2. nossu sanoo:

  Nyt on lisätty laukun sisältö kaikille uteliaille 🙂

 3. ommu sanoo:

  Aah! Olen aina ihaillut viitseliäisyyttäsi. Niin nytkin. Kivaa, kun olet mukana. Itsekin saa uutta inspiraatiota!

 4. Dumdum sanoo:

  Onpas hauska ja piristävän erilainen!

 5. Pia K sanoo:

  Aivan mahtava käsilaukku!

 6. hemppa sanoo:

  Tosi hieno!

 7. shys sanoo:

  loistava idea ja kivasti oot toteuttanutkin sen. (aika paljon kaikenlaista sullakin sinne mahtuu…)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s