Uuden opettelua…

Posted: syyskuu 18, 2008 in Neulomukset

Neulomuskärpänen puri jälleen, ja halusin kokeilla jotain, mitä en ole ennen tehnyt. Niinpä päädyin sormikkaisiin, joita ainakin itse käytän paljon mielummin kuin lapasia. Olin aina ihmetellyt, että miten ne oikein tehdään, mutta ei ollut vaikeaa. Tein ensin 7 veljestä -langasta ohjeen mukaiset, jotka olivat itselleni ehkä hiukan reilut, vaikka ohje olikin naiselle. Mulla on tällaset rimpulasormet kai; vaikka en Lindalle pärjääkään käden hentoudessa 🙂 Ne mahtuivat hyvin miehelle, ja kokeilin ohjetta hiukan muuntaen tehdä sirommat käsineet ohuemmasta langasta (Minni). Mukavaa puuhaa. Ehkä tässä tämän vuoden joululahjahitti sitten, tehkää tilaa hanskalokeroon!!


Mainokset
kommenttia
  1. lintsi sanoo:

    hei jee, uusia paivityksia!!! ihania sormikkaita! taalla alkaakin kohta olla sormikaskelit, kivoja kirpeita syysaamuja. no mun kasien hentoudesta…. kylla naa raskausviikot on onnistuneet siihenkin vaikuttamaan. vihkisormus ei enaa mahdu ja kellokin kiristaa. kai sitten helpottaa muutaman viikon paasta :).

  2. shys sanoo:

    tämmösiä kun osais itsekin tehdä, ei haittais ne miljoonat busseihin ja muihin paikkoihin kadonneet toisen käden sormikkaat…
    sä tyttö osaat. ja kiva kun oot taas päivittäny 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s